BVBV maakt uw bedrijf zichtbaar. Offline en online!

Ontwerp en DTP

BVBV reclamestudio ontwerpt en realiseert doelgerichte (marketing)communicatiemiddelen.
Frisse ideeën, gericht op uw doelgroep.

Creatieve diensten

We verdiepen ons in uw materie en reageren snel op uw vragen. Vertalen uw wensen in goede campagnes, inspirerende mailings en creatieve ontwerpen. 
Geïnteresseerd in onze ideeën voor uw bedrijf? We gaan er graag over met u in gesprek! 

Waarom bvbv

U ontzorgen. Dat is ons motto. Of het nu gaat om uw communicatietraject van A tot Z of een onderdeel daarvan. We verzorgen het graag voor u.

Enkele voorbeelden Bekijk hier onze portfolio

ThermaNext

ThermaNext is bij uitstek dé specialist in klimaatvloeren. Het ontwerpen, leveren en monteren van maatwerk klimaatvloeren – in de volksmond vloerverwarming en -koeling – en het ontzorgen van de installateur is de belangrijkste kracht van ons bedrijf. De ThermaNext klimaatvloeren zijn overal toepasbaar: grondgebonden woningen, appartementen, kantoren, winkels, kerken, parkeergarages, showrooms, magazijnen en distributiecentra, noem maar op! De ThermaNext klimaatvloeren worden toegepast in nieuwbouw- als ook renovatieprojecten.Het ontwerpen en installeren van klimaatvloeren vereist een integrale aanpak en visie, die binnen het team van ThermaNext breed wordt gedragen. Stuk voor stuk kunnen de teamleden van ThermaNext bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van klimaatvloeren. Er is enorm veel expertise in huis, waardoor een samenwerking met ThermaNext voor u als installateur van enorme meerwaarde kan zijn in het huidige complexe bouwproces.

Terug naar het home overzicht
ThermaNext-logo-def.png
Uponor-tecto-wet-installation-mobile.jpg
ThermaNext_illustratie.jpg